Annons
AnnonsRialto Living


Rialto Living Palma

Rialto Living Palma

En av mina favoritbutiker i Palma är Rialto Living. Inte för att jag har shoppat speciellt mycket där utan det är en vacker butik som bara är mysig att strosa runt i. Hitta inspiration och ta en kaffe eller två.

Annons

Rialto Living är precis som det låter, en inredningsbutik (med ett urval av kläder och accessoarer) där det finns vackra tyger, möbler och porslin. Butiken har även en stor vägg men coffee table böcker och jag vill ha varenda en! Rialto Living är ett ombyggt palats där det även finns en trevlig restaurang och cafe. Helt klart värt ett besök om du är i Palma!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar