Annons
AnnonsRosendal


angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet

Idag har jag varit på Rosendal med svärföräldrarna och ätit lunch. Vi tog en varsin tomatsoppa och avslutade såklart med kaffe och en god bakelse! Efter blev det en promenad runt på Djurgården men när solen gick ner blev det iskallt och dags att gå hem igen.

Annons

Nu när det knappt är plusgrader längre är det dags att plocka fram dunjackan och någon päls som har hängt längst bak i garderoben sedan förra säsongen. Jag är ingen vintermänniska men det är bara att göra det bästa av situationen och förhoppningsvis åker vi till varmare temperaturer i februari.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar