Annons
AnnonsSå får du strumpbyxorna att hålla längre


strumpbyxor

Nu när vi har lämnat bara ben bakom oss är det dags att ta en titt i lådan med strumpbyxor. Gör en inventering och se till att du bara har hela par. Stressen på morgonen när man inser att det är hål i strumpbyxorna kan man klara sig utan.

Annons

Mina favoriter när man ser till pris och kvalitet är Calzedonia. Jag brukar köpa en modell som är i 30 den och har support för magen. Ett märke som jag är sugen på att testa Swedish Stockings som är världens första miljövänliga strumpbyxmärke. Deras strumpbyxor är ju lite dyrare men är ju helt klart värt det om det är bra kvalitet och att man dessutom tar hänsyn till miljön.

Vill du ha tips på hur du ökar livslängden på dina strumpbyxor? Ta en titt på min guide med ett par värdefulla tips.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar