Annons
AnnonsSäker Stil


Angelica Aurell

Säker Stil

I förra veckan var jag på en middag för Ebba K von Sydows och Emilia de Porets bok Säker Stil. Efter den goda middagen i trevligt sällskap fick man en goodiebag och i den fanns givetvis ett exemplar av boken.

Annons

Säker Stil ska vara en guide till den perfekta garderoben och jag ser fram emot att läsa boken. Jag är ju ingen trendtjej utan har mer en klassisk stil så jag kan identifiera mig mycket med författarnas budskap. Jag tror på hållbarhet och shoppar helst tidlösa plagg, som wrapklänningar från DvF. Under söndagskvällen började jag att bläddra i Säker Stil och jag återkommer med recension om en vecka!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar