Annons
AnnonsSista dagarna i Palma


Angelica Aurell barn

Vi har haft tre fantastiska veckor i Palma men snart är det dags att flyga hem till Stockholm. Jag längtar inte hem till kallare temperaturer men det ska bli härligt att träffa vänner och sova i sin egen säng. Tre veckor har gått snabbt och vi har njutit av god mat (plus massor av desserter), promenerat, åkt runt på Mallorca, shoppat lite och varit på museum. Vi har haft besök i två omgångar och då har vi varit ute mycket med bilen och visat våra favoritställen på ön.

Annons

Till er som ska eller är sugna på att resa till Palma så kommer jag att uppdatera min guide inom en vecka. Jag har hittat flera nya godbitar som jag gärna vill dela med mig av!

angelica-9556

Palma Mallorca

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar