Annons
AnnonsSkvallerbytta.


Steven Klein för Vogue Italia.

Jag är en person som drar mig ifrån drama och konflikter. Jag gillar inte skitsnack eller folk som är elaka mot andra.  Jag har aldrig hängt ut någon i bloggen och kommer inte att göra det i framtiden heller. För mig lönar det sig inte att provocera och jag har hellre färre läsare men av rätt anledning. Orsaken till att jag skriver detta är att jag fick ett mail från en läsare som ville att jag skulle skvallra mer i bloggen. Det är inte min stil och ingenting jag vill göra.

Annons

I veckan pratade jag med några andra bloggerskor om hur det skulle se ut om man skrev allt man visste och hörde om folk. Man har en del knäppa och roliga historier på lager haha. Falsksanning och Bloggkommentatorerna skulle vara sömnpiller i jämförelse!

TAGGAR
20 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar