Annons
AnnonsSnart Palma


resa

Resväska // Pläd & sovmask // Leksak // Baggagetag & passfodral

Klänning // Mössa // Babykläder // Sockor // Necessär

I helgen flyger vi till Palma och det ska bli så härligt! Det är inte jättevarmt men som en svensk vår vilket passar oss väldigt bra. Jag är så sugen på att komma bort från den värsta kylan. Vi ska vara borta rätt länge så det blir en hel del bagage, hur jag och Johan ska bära allt plus Alma blir intressant! Det här är Almas första flygresa och jag är faktiskt lite nervös, mest för att hon ska bli smittad av någon på planet eller få ont i öronen. Jag håller tummarna att det flyter på bra!

Annons

När jag flyger har jag helst klänning (wrap från DVF) på mig och jag tänker att Alma ska få ha ett mysigt set. En tunn mössa, filt och gosiga sockor känns också som en bra ide. Vanligtvis brukar mitt handbagage vara fullt med modetidningar men nu får man ge lite rum för ersättning och leksaker.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar