Annons
AnnonsSommardrink hos RMPR


RMPR

Igår eftermiddag var jag uppe hos RMPR som hade en mysig sommardrink i deras showroom. Det bjöds på bubbel, frukt doppade i choklad och popcorndessert  med rosa strössel.

Det kanske är sommar ute men på plats spanade jag in höstens godbitar från bland annat Asos, Louise Vuitton, Greta, Morris och Märta Larsson. Jag fastnade bland annat för ett par magiska pumps från Louis Vuitton, ett riktigt hantverk med broderier som mer än gärna får pryda mina fötter i höst. Något mer plånboksvänligt är Gretas fina blusar och jag älskar den prickiga med knytrosett!

Annons

RMPR
RMPR  
RMPR
RMPR

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar