Annons
AnnonsSon Marroig


Son Marroig

Igår var det en varm dag på Mallorca och i Palma var det runt 22 grader. Så härligt! På eftermiddagen åkte vi iväg med bilen och åt lunch på Can Costa, en enkel men härlig restaurang som ligger mellan Valdemossa och Deia. När vi satt och åt lunch rullade låga disiga moln in från havet, det var spöklikt vackert att se allt försvinna bakom en ridå av moln.

Annons

Efter lunchen fortsatte vi mot favoriten Deia och besökte Son Marroig. Det vackra huset tillhörde ärkehertig Ludwig Salvator som lämnade Wien för Mallorca. Han var en naturkämpe som köpte upp mark på Mallorca för att kunna bevara och studera dess ekologi. Idag tillhör en del av hans mark Michael Douglas, han ska dock ska sälja villan S’Estaca för den blygsamma summan 62 miljoner dollar.

Son Marroig Son Marroig  Son Marroig

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar