Annons
AnnonsSpetsig eller rund tå?


IMG_1059

Jag gillar att ha på mig pumps och om det inte vore för att fötterna protesterar ibland skulle jag ha det varje dag. Okej, inte i snöstorm men inom rimliga gränser. När det kommer till pumps går det i perioder om jag väljer spetsig eller rund tå. Jag struntar helt vad som är trendigt och inte utan använder det jag känner för den dagen.

Annons

En spetsig tå ger ett benen ett längre intryck (inte helt fel när man är 161cm) men en rund tå ger en mer söt sofistikerad look. Rund tå är speciellt fint i mocka eller om det är en modell med platå. I min skogarderob finns det mest spetsiga pumps men även tre par rundare godbitar i mocka som är snygga till jeans.

Vilken tå föredrar du på pumps, spetsig eller rund?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar