Annons
AnnonsTandläkaren och fika


Karla cafe

Jag började min dag hos tandläkaren och jag tycker att det är så läskigt att gå dit. Jag har hittat en jättebra och snäll tandläkare men det är fortfarande nervöst! Jag vet faktiskt inte varför jag tycker att det är obehagligt men det är en känsla jag har haft under många år.

Annons

Strax efter klockan 10 gjorde jag någonting mycket roligare; jag mötte upp Angelica och hennes söta son Nicolas. Vi fikade på Karla Cafe (hoppas inte att min tandläkare ser) och när tålamodet började sjunka hos dom små gick vi hem till mig en sväng. Jag och Angelica träffade varandra genom bloggarna och det är så kul att vi båda har små barn!

angelica eldh

angelicas closet

Angelica Aurell barn

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar