Annons
AnnonsHos CHIC


CHIC

CHIC

Nu på förmiddagen var jag uppe hos tjejerna på CHIC och hälsade på. Alma som är min självklara plus 1 nu för tiden blev förtjust i en rosa ballong som hon nog ville slita loss.

Under vårt möte blev det självklart en del prat om bloggen och dess utveckling. Det finns så mycket jag vill göra med Angelicas Closet men det gäller bara att hitta den extra tiden när man har en liten baby. Bloggen är en självklar del av min vardag men mitt mål är att kunna leverera ännu mer innehåll till er! Jag trivs väldigt bra på CHIC och jag är så glad att sajten har fått en renovering. Tidningen CHIC har också fått en ansiktslyftning och glöm inte att köpa det nya numret i butik. Jag gillar verkligen omslaget som har en vårig look!

Annons
TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar