Annons
AnnonsModeriktig inredningsdetalj


mode

En inredningsdetalj som jag älskar är att ha modeböcker framme. I vardagsrummet bredvid en lampa från Foscarini brukar det ligga fem stycken på hög men nu lade jag till ett par extra för att visa mina favoriter. En bok som jag verkligen gillar är Alexander McQueen Savage Beauty som min morfar köpte åt mig på The Met. Det omslaget skiftar (lite kusligt) mellan ett porträtt på McQueen och en dödsskalle och boken visar några av hans bästa kreationer.

Annons

På bilden ovan ser du även följande modeböcker: Decades A Century of Fashion, Christian Louboutin av Rizzoli, Diane von Furstenberg, Tory Burch In Color, Valentino Themes and Variations, Paris Vogue Covers, Chanel Collections and Creations, Coco Chanel friends fashion fame, Grace A Memoir, Chanel An intimate life och The Fashion Book. 

Alexander Mcqueen

valentino chanel bok

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar