Annons
AnnonsTre skönhetsfavoriter


Bjorn Axen
Dr Lipp
Viktor Rolf

Just nu har jag tre skönhetsfavoriter som jag använder extra mycket.

Värmeskyddet Heat styling protection från Björn Axen. Det här är nog det bästa värmeskyddet som jag har testat. Det skyddar upp till 220 grader och har UV-skydd. Det lägger sig lätt och ger håret stadga. Passar perfekt för mitt lite tunnare hår.

Annons

Läppbalsam från Dr Lipp. En gammal favorit som jag har hittat tillbaka till. Dr Lipp var från början ett vårdande balsam för bröstvårtor men man upptäckte att det fungerar lika bra på läppar, hälar, armbågar, händer osv.

Flowerbomb från Viktor&Rolf. Den här parfymen är en av mina klassiker! Innan vi åkte till Palma köpte jag den här limited edition flaskan på Åhléns för halva priset.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar