Annons
AnnonsUnderbara höstdagar


Angelica Aurell

Under helgen har det varit underbart väder i Stockholm så jag har haft en riktigt härlig helg. Under lördagen var jag, Johan och Alma ute på Djurgården hela dagen och det var så pass varmt att jag bara kunde gå runt i klänning och boots. Jag önskar att alla höstdagar kunde vara milda med solsken!

Annons

I söndags åkte vi till några vänners lantställe för lunch och nu har jag själv stora cravings efter ett lantställe. Det vore så mysigt med ett ställe utanför stan dit man kan åka på helgen och bara koppla av. Nu är det dock ingen prio eftersom vi ska köpa ny lägenhet men i framtiden kanske!

Bild av August Dellert

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar