Annons
AnnonsVackra Mallorca


apelsiner mallorca valldemossa
sa foradada
angelica-9133
port de soller

Min mamma och hennes sambo är och hälsar på oss i Palma och igår åkte vi på utflykt. Vi besökte tre av mina favoritbyar på Mallorca, nämligen Valldemossa, Deia och Port de Soller. Jag och Johan har ju hyrt hus i Deia två somrar och jag längtar till vi kan göra det igen! Tyvärr är det inte så barnvänligt och det gäller i så fall att hitta rätt hus med en bra pool.

Annons

När man precis kört in i Deia kommer man till Sa Foradada som har en spektakulär utsikt över havet. Den utsikten ger en harmonisk känsla och man skulle kunna stanna där i timmar. På sommaren kan man vandra ner och äta på en restaurang som gömmer sig i berget, där lagas det paella över öppen eld och dricks sangria.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar