Annons
AnnonsVackra Mallorca


apelsiner mallorca valldemossa
sa foradada
angelica-9133
port de soller

Min mamma och hennes sambo är och hälsar på oss i Palma och igår åkte vi på utflykt. Vi besökte tre av mina favoritbyar på Mallorca, nämligen Valldemossa, Deia och Port de Soller. Jag och Johan har ju hyrt hus i Deia två somrar och jag längtar till vi kan göra det igen! Tyvärr är det inte så barnvänligt och det gäller i så fall att hitta rätt hus med en bra pool.

Annons

När man precis kört in i Deia kommer man till Sa Foradada som har en spektakulär utsikt över havet. Den utsikten ger en harmonisk känsla och man skulle kunna stanna där i timmar. På sommaren kan man vandra ner och äta på en restaurang som gömmer sig i berget, där lagas det paella över öppen eld och dricks sangria.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar