Annons
AnnonsVad som är viktigt


Angelicas Closet

Ibland kan jag bara stanna upp och tänka på vad som är viktigt i livet. För mig är Alma, Johan och familjen viktigast. Att få ha en god hälsa och bra vänner. Inga pengar, wrapklänningar eller likes spelar någon roll om man inte har det viktigaste.

Annons

Jag är så tacksam att jag är lyckligt lottad, har fått en underbar dotter och har möjlighet att göra roliga saker. Varje vecka försöker jag påminna mig själv av att njuta och ta vara på ögonblick. Självklart får man klaga på småsaker och ha i-landsproblem men jag tycker att det är viktigt att man tar en liten paus då och då och tänker på vad man är tacksam över.

Angelicas Closet

Nu på morgonen hade jag och Alma det mysigt i matchande rosa morgonrockar. Hennes är från Idyllien och min från Pellevävare. Almas små tofflor är från Shepherd.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar