Annons
AnnonsVälkommen 2017!


Angelica Aurell

Hoppas att ni hade en härlig nyårsafton! Innan solnedgången tog vi en drink vid museet Es Baluard som har en magisk utsikt över Palma. När solen gått ner över berget promenerade vi till lägenheten och började göra nyårsmiddag. Vi gjorde snittar med kronärtskocka till förrätt, tryffelrisotto till huvudrätt (med ett jättegott vin från Mallorca) och avslutade med en varsin bakelse från Lluis Perez. Så himla gott!

Annons

Idag är man rätt trött men inte av den anledningen som man kan tro. Jag är inte bakis men har knappt sovit någonting eftersom spanjorerna festade på för fullt. Det smälldes som aldrig förr, ropades, trummades och spelade hög musik fram till morgonen.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar