Annons
AnnonsVart jag helst reser i sommar


Angelica Aurell

I en artikel här på CHIC har jag och några andra modebloggare har svarat på vart vi helst åker i sommar. Mitt val var väldigt enkelt – jag åker helst till Italien! Vad jag helst gör och vilket hotell jag helst bor på kan du läsa i artikeln.

Annons

Jag älskar sommaren och allt som hör till, sena middagar ute, bada, sola och bara läsa en bok under ett parasoll. Nu när vi har barn blir det nog mindre stillasittande under en palm men vi kommer förhoppningsvis åka till Italien i sommar! Även om livet blir annorlunda med barn vill jag såklart fortfarande resa och upptäcka nya städer.

Il Pellicano

Il Pellicano

Angelica Aurell

Il Pellicano

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar