Annons
AnnonsWaiting for spring to return


angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet nikon 6

angelicas closet

angelicas closet

angelicas closet nikon 5

Här är bilderna som jag plåtade igår för Nikon City Story! Stockholm var väldigt grått och kallt igår men samtidigt så ligger den där vårkänslan i luften. En förväntan på att våren äntligen ska komma.

Annons

Mina bilder går under namnet ”Waiting for spring to return” och jag valde att plåta kring mina favoritställen i Stockholm. Jag började morgonen på Diplomat med en perfekt frukost bestående av croissants, kaffe och bär innan jag tog en taxi till kontoret. På eftermiddagen gick jag tidigare från jobbet och plåtade kring Skeppsholmen innan jag mötte upp Angielina på Grand Hotel där hon fick posa i vita klänningar från Dry Lake.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar