Annons
AnnonsWarOnCancer


IMG_7898

Under en dagsfest i söndags träffade jag Fabian Bolin, grundaren till WarOnCancer som är en storytelling plattform. På WarOnCancer kan man som drabbad eller anhörig skapa en egen story, precis som en blogg, där man kan dela med sig av allt mellan himmel och jord. Jag har läst några av bloggarna och blivit så rörd att tårarna sprutar framöver datorn. Livet är så orättvist och jag beundrar alla kämpande som inspirerar andra i samma situation.

Annons

På WarOnCancer kan man köpa armband där 50% av överskottet från varje sålt armband går till Worldwide Cancer Research och och Leuka. När jag träffade Fabian fick jag ett armband i guld, det är både snyggt och har ett viktigt budskap.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar