Annons
AnnonsWERA Stockholm lanserar skönhetsserie


WERA Stockholm

En spännande nyhet är att Åhlens egna varumärke WERA Stockholm lanserar en skönhetsserie! Nu på morgonen var jag bjuden till Diplomat där WERA och Modin Åkerlind bjöd på en julig frukost och en presentation av produkterna.

Annons

Dofterna i serien är framtagna i ett unikt samarbete med det anrika dofthuset Givaudan. På plats från dofthuset fanns Nisrine Grillie som berättade att varje doft är en tolkning av ett material och känslan av att bära det. Parfymerna heter Cologne Linen, Wood Cashmere och Frangipani Silk där min favorit var den sistnämnda. Förpackningarna är otroligt fina och doftljusen är handgjorda i Sverige, helt i naturlig och fri från paraffin. Succe!

Diplomat T bar event

WERA Stockholm beauty

Skönhetsserien kommer att lanseras i butik och online från vecka 10 nästa år.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar