Annons
AnnonsFödelsedag i Maje


 

Klänning Maje Skärp Prada Pumps Rizzo

I lördags fyllde jag år och på dagen hade jag på mig en klänning från Maje. Det är en franskt märke som jag tycker väldigt mycket om! Jag fyllde 29 år och på morgonen blev jag väckt av Johan och Alma med jordgubbstårta och kaffe.

Annons

Alma ville dock inte släppa taget om jordgubbstårtan och ropade att det var hennes.

På dagen var vi på ett dop i Oscarskyrkan vilket var väldigt mysigt och sedan hade vi min mamma över på fika hos oss. Senare på kvällen mötte jag upp vänner för drinkar på Sturehof och sedan blev det sen middag på Papas. Efter god italiensk mat och en hel del vin gick vi vidare till Fou och dansade. En riktigt rolig födelsedag med andra ord!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar