Annons
AnnonsLånghelg i Skåne


Angelica Aurell Angelica Aurell

Stickad tröja Jascha Stockholm Kjol Stylein Stövlar Rizzo Väska Mulberry Pärlor Frogpearl

Jag, Johan och Alma har haft en långhelg i Skåne där vi firat lite jul med Johans familj. Vi kom ner till torsdags och nu sitter vi i bilen tillbaka till Stockholm.

Annons

Det har inte blivit så mycket bilder från Skåne för vädret har inte varit det bästa så vi har mest varit inomhus och haft det mysigt.

Igår sken solen och då passade vi på att åka till Lund där Johan visade mig vart han läste på universitetet. Det var så mysigt att promenera runt i staden! Jag hade på mig en stickad tröja i oversizemodell som bland annat är i cashmere, ull och bomull, den här tröjan har jag i princip bott i under helgen.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar