Annons
AnnonsThe Great Gatsby


Hej Angelica! I början på juni ska jag på en födesledagsfest där temat är Great Gatsby. Har du tips på klänningar som skulle passa till temat? Jag gillar den stilen på klänningar till fest och kan tänka mig att betala max 2000 kronor. Skulle uppskatta dina tips!

Annons

Vilket roligt tema! Mitt bästa tips är att spana in Frock and Frill som har fina klänningar som passar temat Great Gatsby. Alla klänningar har vackra detaljer och kommer definitivt ge dig rätt look på festen.

frock frill 1 frock frill 2

Mina favoriter från Frock and Frill. Vill du ha specifika shoppingtips? Maila mig på angelica@angelicascloset.se så kanske just din fråga dyker upp i bloggen. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar