Annons
AnnonsLäsarfråga – En helt vanlig vecka


Hej Angelica!! Jag är nyfiken på vad du gör under en vecka? För du verkar ju inte plugga?

 

Svar: Nej, jag pluggar inte men givetvis har jag planer på att studera vidare. Under en vanlig vecka skriver jag oftast några artiklar om till exempel mode eller skönhet och gör presslån till plåtningar eller event. Jag pratar med Bella och vi går igenom vad hon behöver inför dom kommande veckorna. �r det en premiär eller behöver hon nya blusar? Just nu jobbar jag framför allt med personal shopping vilket är väldigt roligt.

Annons

Under veckan träffar jag såklart vänner, shoppar, tränar och bloggar. Tyvärr kan jag inte träffa pojkvännen så ofta eftersom han studerar i �rebro. Det blir någon helg i månaden!

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar