Annons
AnnonsLäsarfråga – måste på stranden?


Kan du inte skriva lite om kläder som man kan ha när man är utomlands, vad är ett måste på stranden? Ska åka om ett par månader och behöver lite tips!

Annons

H&M; Bikinitopp 98 kr Blomma till håret 49,50 kr

Svar: För en solsemester packar jag plagg som är bekväma och svala men samtidigt snygga. Tunikor är ett perfekt plagg som fungerar lika bra på stranden som vid lunchen. Fina tunikor hittar du till exempel hos Zara och H&M. Jag packar gärna ned många klänningar och lämnar byxorna hemma.

Måsten på stranden är solskyddsfaktor, en snygg bikini, sandaler, solglasögon och en bra bok eller tidningar. Piffa gärna upp din strandoutfit med armband, en stor hatt eller en blomma i håret.

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar