Annons
AnnonsLäsarfråga – mer än mode.


�r du intresserad av mer än mode och shopping? Vad gillar du mer att göra och har du haft andra intressen? Vore kul att veta.


Steven Klein för Loewe.

Svar: Mode och shopping må vara mina största intressen men självklart gör jag andra saker också! Jag gillar att träna och förut dansade jag flera dagar i veckan.

Annons

Jag har tagit klasser i allt från afro och street till balett och jazz. Jag slutade eftersom det mer blev ett krav i mitt liv än någonting som var roligt. Nu tränar jag på gym och ska börja jogga igen. Golf är kul och jag har egna klubbor, förut tog jag lektioner fast nu spelar jag bara ibland.

Min morfar är konstnär och han har nog bidragit till mitt intresse av konst. Gissa vad sju timmar i Louvren kan göra med en? Jag har ridit sedan jag var liten och har även haft en egen häst. En maxad d-ponny som vi tyvärr fick avliva på grund av cancer. Efter det slutade jag att rida men jag kommer absolut att ta upp intresset i framtiden.

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar