Annons
AnnonsLäsarmail – Blondinbellas stil


Hej Angelica! Din blogg är en utav mina favoriter och jag hittade den från Blondinbella. Det vore snällt om du kunde svara på några frågor.. Då skulle jag bli glad!

1. Du hjälper ju Blondinbella med shopping och stylar henne men hur går det till? Kommer du hem till henne på morgonen?? Hur ofta ses ni??

2. Vad tror du att hon aldrig skulle ta på sig och gå ut med på stan?

3. Vad kan man säga att Bellas stil är?? För jag gillar den och vill klä mig som den.

Annons

Svar: Vad roligt att du gillar min blogg!

1. Haha, nej jag kommer inte hem till Bella varje morgon. När hon till exempel ska på ett event, en fest eller ska hålla i en föreläsning så går vi igenom hennes garderob och tittar vad som passar. När Bella har en klädkris så ringer hon till mig och jag löser problemet. Då och då blir det shoppingrundor där jag hjälper Bella att välja ut plagg, skor och accessoarer som passar just henne. I höst blir det mer sådant!

 

2. Ingenting som är för naket!

 

3. Bellas stil är en mix av business och romantik med mer trendiga inslag. Kavajer, fina blusar, romantiska klänningar och höga klackar är ett par måsten för hennes stil. Tänk preppy men med en rolig touch, ingenting får vara för naket! Till fest är det kul att leka med kontraster, till exempel en spetsklänning med mockajackan eller en babydollklänning med ett nitskärp. När det kommer till smycken är armband och ringar Bellas favoriter.

 

Fyra grundstenar för Bellas stil; Kavajen, boyfriendskjortan, höga klackar och vippiga kjolen.

TAGGAR
44 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar