Annons
AnnonsQ&A – morgonrockar med monogram


present morgonrock tofflor monogram

Hej! Jag såg att du köpt morgonrockar och tofflor till dina tärnor. Hur långt innan gjorde du beställningen och kostade monogram extra? Jag ska nämligen gifta mig i början på 2015 och tänkte inspireras av dina gåvor.

Annons

Svar: Jag gjorde beställningen två veckor innan bröllopet så jag var ganska sent ute. Jag pratade med Nameway som fixade min leverans utan problem! Det går ju rätt snabbt när produktionen är i Sverige men om du beställer från USA så gäller det att vara ute i mycket god tid. Monogram kostar 49 kronor extra men det är det absolut värt för morgonrockarna och tofflorna. Man kunde välja mellan initialer eller ett helt namn. Jag valde rosa monogram för båda! Här hittar du mitt inlägg om min present till tärnorna.

Stort grattis och lycka till med bröllopet!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar