Annons
AnnonsSnygg i sandlådan


jumpsuit playsuit

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Hej! Jag har dig som stilförebild och har nu stilproblem! Har en 2.5-åring och en bebis. HUR kan man vara snygg i sommar och samtidigt kunna sitta i en sandlåda och åka rutschkana? Nu är det klädbyte flera ggr om dagen. Skulle vilja ha tips på vad som funkar först på lekplatsen o sen direkt på mellis på café och en tur på stan.

Annons

Svaret på ditt stilproblem stavas jumpsuit! Åh nej kanske du tänker först men det finns många snygga modeller den här säsongen! Med en jumpsuit är du säker, du riskerar inte att visa dina privata delar i rutschkanan och är snygg på cafet efter lekplatsen. En av mina personliga favoriter är nummer 8, den blir din för under 300 kronor!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar