Annons
AnnonsSvar på frågestunden – del 2


Hur lång är du och hur mycket väger du? :)

Svar: Jag är 161 cm och jag har ingen våg så jag vet inte vad jag väger. För mig är det viktigast hur man känner sig i kroppen och inte vad man väger. �r man nöjd så är det sak samma om man väger 50 eller 60 kilo.

Vad heter det orangea nagellacket du har från O.P.I??? du använde den för länge sen kommer jag ihåg, på någon fest där temat var hippie eller något liknande.

Svar: Nagellacket från OPI heter In my back pocket.

Annons

Hej Angelica! Jätte bra blogg. Ska snart gå en modevisning, och undrar vad jag ska tänka på� �r fruktansvärt nervös. Finns det några bra tips på hur man bäst går, och vad ska man tänka på före och på catwalken? Kram, Betty

Svar: Vad kul med en visning! Det kommer säkert att gå toppen! Jag tycker att du ska skriva till Tyra som har koll på det där. Hon har säkert många tips till dig.

Hur träffades du och Bella? Och när? Positiva resp negativa saker om Bella?

Svar: Jag träffade Bella första gången när Emelie firade sin födelsedag. Det bästa med Bella är att hon är en drivande och inspirerande person. Hon kommer alltid med bra förslag och är duktig på att pusha. Det är egenskaper som få har! Det sämsta är att hon ofta är stressad.

Upplever du det svårare att prata sedan du förstorade läpparna?

Svar: Haha, nej det är ingen skillnad.

5 plagg att bygga sin sommargarderobe med? :) Du är så himla söt med en grym blogg!

Svar: Vad kul att du gillar min blogg! Plagg som fungerar bra som grundstenar i sommargarderoben är; ett par shorts, en långklänning, en kortare klänning, bastoppar i bra material, en kavaj och ett par sköna jeans. Dessa plagg kan du kombinera på olika sätt samt klä upp eller klä ned med accessoarer.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar