Annons
AnnonsSvar på frågestunden – del 2


РHur mkt pengar spenderar du p̴ shopping i m̴nad?
– Vad kostar LV speedy och LV pochette?
– Vad har du utbildat dig till?
РHur f̴r man jobb p̴ en tjejtidning?

Svar: Nu har jag dragit ner på min shopping men det blir någon tusenlapp i månaden. För några månader sedan shoppade jag för ca 6000 kr -  11 000 kr i månaden och det är ganska mycket.

Annons

Speedyn kostade nog 4400 kronor och pochetten 2800 kr, två grymma investeringar! Jag har gått gymnasiet och har inte läst vidare än. Mitt tips är att kontakta olika tidningar men även träna på att skriva hemma! �vning ger färdighet.

1. Vilket av dina namnhalsband föredrar eller tycker du är finast? Guld eller silver? Om du mÃ¥ste välja ett 🙂
2. Ska du resa någonstans i sommar? Isåfall vart?
3. Vad är ditt drömjobb?
4. Längd och vikt?
5. Var i stockholm bor du?
Svar: Oj, det var svårt! Jag måste nog säga halsbandet i guld. Mitt drömjobb är att ha ett framgångsrikt pr-företag med mode som inriktning, jobba på Vogue eller som stylist på heltid. Jag har många drömmar! Jag bor strax utanför Stockholm och fråga 2 och 4 har jag svarat på här.


Vad är ditt bästa tips till en ung tjej, som vill skaffa sig ett bra helgjobb? Mobilbloggar du? Isåfall, hur gör du, och vad kostar det ?

Svar: Jag tycker att du ska börja med att tänka på vad du skulle vilja jobba med. Om du vill jobba i butik är det bästa att komma in personligen, presentera sig och lämna in ett cv. Hör efter med släktingar och vänner om dom vet någon som behöver hjälp. Ge inte upp utan sök, sök och sök! Jag mobilbloggar inte så jag vet tyvärr inte vad det kostar.

Vad är du mest / minst nöjd med på din kropp?

Svar: Jag gillar färgen på mitt hår och min ögonfärg. Jag tycker också om att ha små fötter, storlek 36. Just nu är jag inte nöjd med min kroppsform men jag jobbar på det!

Fina rosa nagellack från Essie / Blush.se

 

Eftersom du verkar va bra på mode o allt så tänkte jag fråga, Vad tycker du man ska ha för färg på naglack på skolavslutningen, jag har en vit klänning o det passar ju till alla färger men vilken färg är lite mer inne och vilken färg tycker du jag ska ha? kram!
Svar: Jag skulle ta ett rosa nagellack! Det ser somrigt ut och passar bra till skolavslutningen. Essie har många fina nagellack som bland annat finns hos �hlens, NK och Blush. Ett budgettips är Mavalas nagellack.

Hej, vad tycker du om Matthew Williamsons kollektion för HM? Har du någon favorit?
Svar: Jag gillar hans kollektioner för H&M! Matthew Williamson är väldigt begåvad och jag har gillat hans design under en längre tid. En utav favoriterna är långklänningen från första kollektionen.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar