Annons
AnnonsSvar på frågestunden – del 3


1. Vad tycker du om Paradise Hotel? 2. Skulle du kunna tänka dig att vara med?

Svar: Jag slösar inte min tid på den serien haha. Nej, det skulle jag inte!

Vad tycker du om jeans på jeans??

Svar: Jag personligen gillar det inte men det är en trend som vi ser mycket av i vår. Om du gillar trenden så tycker jag att du ska leka med olika nyanser.

Annons

Ã?r du anställd hos nÃ¥got företag som betalar dig en fast lön varje mÃ¥nad, eller bestämmer du själv vilka â??kunder du vill ha och tar ut lön allt efter som kunderna betalar dig? :)

Svar: Både och! Jag är anställd hos Accessora men sedan har jag företag/kunder som jag fakturerar i mitt företag. Jag bestämmer själv vilka kunder som jag vill ha och vilka jobb jag vill göra.

Du har ju nina garcias och rachel zoes stilböcker� vart har du köpt de? finns de på bokhandeln eller över internet?

Svar: Jag har köpt mina böcker hos Bokus men du kan troligtvis hitta dem i bokhandeln också.

Har du något tips på vart man kan köpa baskläder som är av bra kvalité och lite dyrare men inte alldeles för dyrt?

Svar: När det kommer till bastoppar så är mina två favoriter By Malene Birger och Filippa K. De håller tvätt efter tvätt! Acne har snygga kavajer och bra jeans. �r det något specifikt plagg som du vill ha hjälp att hitta så kan du maila mig på angelicas.closet@hotmail.com

(Snor från BellaTyraShow): Kissies tuttar eller Paows klädstil?

Svar: Kissies tuttar i så fall..

Om du bara skulle få handla på en affär resten av livet, vilken skulle det då bli?

Svar: Oj, vad svårt! Om jag fick välja en designer skulle det nog bli Chanel. Om jag bara fick välja en budgetbutik blir det TopShop.

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar