Annons
AnnonsSvar på frågestunden – del 4.


Vad för smink använder du? Märken? 🙂
Svar: Jag har känslig hy och använder mest smink från Clinique. När det kommer till läppglans älskar jag Dior och Too Faced. Till vardags använder jag alltid mascara och läppglans, ibland lägger jag ner lite mer tid med foundation och rouge.

Annons

Förutom Clinique och Dior gillar jag Make Up Store och Face.

Hej! Du verkar ha väldigt bra koll på mode och shopping så min fråga kanske passar här. Jag är nämligen på jakt efter enkla vita linnen och t-shirtar, men alla jag hittar är genomskinliga. Har du tips på var man kan hitta vita bastoppar som inte är genomskinliga?
Svar: Mina två favoriter när det kommer till bastoppar är Filippa K och Malene Birger. Filippa K har gott om t-shirts och toppar! Hos Malene Birger hittar du bastoppar som är lite tjockare. Det lönar sig att lägga ner några extra kronor på bastoppar!

Har ingen fråga direkt, men vore kul om du skrev mer om kost, hälsa o träning. Sånt är så inspirerande och vet att du skrivit en del sånna bra inlägg 🙂
Svar: Min blogg är ingen träningsblogg men jag ska absolut skriva fler inlägg om det! Jag kämpar på för att komma i form och det är klart att ni ska få veta hur det går. Tack för tipset.

Drömskor från Miu Miu till balen?

Hej! Jag ska på bal men vet inte vad jag ska ha för skor på mig, har du något föslag? Vad hade du på dig när du hade bal?, om du nu hade det:) Kram!
Svar: Vi hade tyvärr ingen bal i min skola! Vad ska du ha för klänning och väska? Det är fint om väskan och skorna matchar, sen spelar inte färgen så stor roll. Jag skulle satsa på ett par skor med klack! Om du inte är van att gå i klackar så välj en sko med en lägre klack.

Vad tycker du om kenza?
Svar: Jag tycker att hon är en vacker tjej!

Hej, Vad tycker du om bloggaren kissie?
Svar: Jag läser inte hennes blogg.

Vad gör en blogg till en bra blogg?
Svar: Jag gillar när det är en bra kombination av bilder och text! Det är kul att lära känna bloggaren bakom och att hon eller han skriver intressanta inlägg.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar