Annons
AnnonsVad ni är nyfikna!


Hur ofta jobbar du med Bella egentligen? Borde inte du bestämma vad hon ska ha varje dag? Ibland har hon fina och ibland fula kläder!!

Svar: Jag jobbar främst med Bella inför event men jag gör även personal shopping med henne. När Bella kommer från USA ska jag göra en rejäl garderobsrensning! Jag har skrivit en lång shoppinglista på plagg och accessoarer som hon behöver.

Annons

 Vilka kändisar inspirerar Bellas stil? Eller vilka vill du i framtiden ska göra de?

Svar: Bland annat Olivia Palermo, Blair och Serena i Gossip Girl.

Hur bra känner du Blondinbella? Ã?r det bara jobb eller pratar ni privat ocksÃ¥? Vore kul om du kunde avslöja nÃ¥got otippat om henne? Kanske en hemlis? 😉

Svar: Det är klart att vi pratar privat! Haha jag tänker inte avslöja någonting men jag kan säga att Bella är en väldigt inspirerande person och hon bryr sig mycket om sina läsare.

 

Vad tycker du om Blondinbellas kollektion? Har inte hört något om det från dig i bloggen?

Svar: Jag gillar Bellas kollektion och jag såg faktiskt skisser redan i våras. Tyvärr har det blivit en del förseningar men jag tror starkt på Classified! En utav mina favoriter är skjortan, jag skulle köpa den i en större storlek för en avslappnad men dressad look.

Du verkar ha ett kul jobb! Hur ofta brukar du shoppa med Bella? Hur går det till? Brukar det komma fram läsare hela tiden? Vad tycker du om de i så fall?

Svar: Jag har ett väldigt roligt jobb! Det beror på från månad till månad och hur hennes kalender ser ut. Ibland går vi en hel dag och ibland bara någon timme. Om vi har ont om tid brukar jag gå i butikerna innan och välja ut mina favoriter till henne. Det kommer fram läsare till Bella hela tiden och jag har inget negativt att säga, alla är söta och trevliga.

Hej Angelica! Jag skulle vilja veta hur du känner dig att vara med någon som får mycket uppmärksamhet? Blir du avundsjuk eller hur känns det?  �r det konstigt att känna någon som har kommit långt fast hon är yngre än dig?

Svar: Jag blir alltid glad när vänner lyckas, oavsett vem det är. Jag är ingen avundsjuk person! Haha det är inte alls konstigt utan mer inspirerande.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar