Annons
AnnonsBy Malina Desert Goddess


by malina

Igår var jag på By Malinas visning och vårkollektionen för 2017 går under namnet Desert Goddess. Inspirationen kommer från Marocko och färgskalan går i jordnära nyanser med inslag av och mörkblått. Jag fick tyvärr inte till några bra bilder så jag har lånat ett par härifrån så jag kan visa er mina sex favoritlooks. Jag älskar klänningar och kjolar med slit och den högst upp i mitten är så härlig! Den vita klänningen med one shoulder känns väldigt lyxig ala Bianca Jagger.

Annons

En rolig nyhet är att By Malina har gjort ett samarbete med svenska badmodeföretaget Scampi och tagit fram snygga looks för stranden. Vårens kollektion innehåller flera fina baddräkter och dessa kommer säkert bli storsäljare.

by malina ss17

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar