Annons
AnnonsHej Kajsa!


För ungefär en vecka sedan besökte jag Gina Tricots showroom och spanade in alla höstnyheter. En kul sak är att modekedjan lanserar skor i oktober! Jag passade även på att ställa ett par frågor till Kajsa Unenge som är showroomansvarig på Gina Tricot.

Annons

Hur hamnade du på Gina Tricots presskontor?

Jag har alltid haft en connection till Gina Tricot i och med att jag har jobbat på Gina Tricot i butik samt praktiserat på inköpsavdelningen på huvudkontoret i Borås. Jag har studerat Textilekonomi i Borås samt PR och Visual Merchandising i New York. När jag kom hem från New York för drygt ett år sen så sökte jag tjänsten som PR-assistent och Showroomansvarig på det nyöppnade presskontoret – och fick den!

Hur skulle du beskriva hösten på Gina Tricot?

Hösten på Gina Tricot är väldigt festlig med mycket paljetter, lack och läder. De största färgerna är bugundy och petrol men självklart också mycket svart. Förutom det festliga har vi också mycket etniska inslag i höstens sortiment med mycket stickat, naturfärgat och aztekmönster. Förra året var it-plagget den kamelfärgade kappan, i år anser vi att tweedkappan tagit över som it-plagg.

Har du några personliga favoriter?

Jag är personligen förälskad i alla våra kostymer som kommer in under hösten. Min favorit är en svart sammetskostym som jag bar på Guldknappengalan – den är grym!

I början på oktober släpper Gina Tricot en skokollektion, berätta mer om den satsningen!

Det känns som en självklar utveckling att bredda vårt accessoarsortiment för att kunna erbjuda kunden möjligheten att köpa hela sin garderob hos oss. Skor är en viktig del av en tjejs outfit. Höstens sortiment består främst av partyskor och priserna kommer att ligga mellan 299-799kr.

Smink, skor och skidkläder. Vad blir nästa steg?

På Gina Tricot händer det mycket och allt går väldigt snabbt. Vi får helt enkelt vänta och se!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar