Annons
AnnonsHösten hos Ceannis


Ceannis

Vid lunchtid gick jag till Ceannis showroom där kollektionen för hösten 2015 visades upp. För er som inte känner till Ceannis sedan tidigare så är det ett svenskt märke som gör både accessoarer och heminredning. Höstens kollektion är uppdelad i tre delar, Nordic Light som är inspirerad av Skandinavien med mycket blått och grått, Secret Garden med grönt och tvättade pasteller i material som återvunnet läder samt Woodland med inspiration från skogen med många nyanser av brunt och inslag av metallic.

Annons

Mina ögon drogs direkt till en pudrig clutch med fjädrar som vore så snygg till fest! Ceannis har som vanligt skapat flera vackra väskor och necessärer och mina favoriter går i metallic som brons och guld.

Ceannis

Ceannis

Ceannis

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar