Annons
AnnonsHöstens trender – fårull


Det är många läsare som har efterfrågat höstens trender så nu kör vi! Först ut är en utav de största som vi kommer att se mycket av när löven faller; Fårull!  Burberry Prorsum och 3.1 Phillip Lim är två utav många som visade trenden i sina höstkollektioner. På den svenska modescenen ser vi fårull hos bland annat Hope och Acne.

Annons

Shoppingtips; Budgetkedjorna har definitvt snappat upp trenden men du kan även ge dig ut secondhand. Jag skulle satsa på en jacka som går till höfterna (se tex Burberry Prorsum) och har fårullen på insidan. Om du köper ett ytterplagg i äkta skinn/päls så glöm absolut inte att ta hand om det på rätt sätt.

Bilder från Style

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar