Annons
AnnonsJimmy Choo för H&M.


Jag har höga förväntningar på höstens designsamarbete mellan Jimmy Choo och H&M. Hans kollektioner är glamorösa och sexiga med höga klackar och lyxiga stenar. Jimmy föddes i en skomakarfamilj och gjorde sitt första par när han var elva år gammal. 1996 lanserades skomärket Jimmy Choo som har varit en succé sedan starten.

Annons

Den 14:e november släpps kollektionen och den stora överraskningen är att Jimmy även kommer att designa kläder, för första gången. Det ska bli riktigt spännande att se! Jag håller tummarna på att många utav paren är i skinn för det här kommer nog att bli ett grymt samarbete!

Bilder: Jimmy Choo s/s 09 av Terry Richardson
Net-a-porter.com

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar