Annons
AnnonsLiten fashionista


 

Igår satt jag och läste alla diskussioner som pågår om 11-åriga Chloé Schuterman. Hennes mamma Nathalie äger en utav Sveriges mest exklusiva butiker med designers som Lanvin, Missoni, Prada, Balenciaga och Christian Louboutin.

Annons

Att Chloé äger en rosa väska från Balenciaga för 15 000 kronor verkar sticka i många ögon. Jag har läst kommentarer som ”bisarrt” och ”nu spyr jag” men jag håller inte med dessa. När andra barn har intressen som till exempel golf eller ridsport är det inte konstigt att ge golfklubbor, en ponny eller dyra lektioner. Att ha mode som hobby är tydligen inte acceptabelt för vissa människor.

Amerikanska tjejen Tavi hyllas för sitt intresse och hon har setts både front row på visningar och i tidningar som Vogue. För mig är det ingen skillnad om man gillar mode i H&M eller i Balenciaga. Det säger ingenting om hur man blir som vuxen, hur man är mot sina vänner eller vad man har för mål i livet. Chloé sa i en intervju att hon vill bli redaktör som Anna Wintour och är inte det bättre än se upp till kändisar Lindsay Lohan eller Heidi Montag?

TAGGAR
40 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar