Annons
AnnonsSpets hos Valentino


 

Jag älskar haute couture och kan spendera timmar på att titta på bilder och filmer från visningarna. Igår hittade jag några bilder på min dator från Valentinos haute couture för hösten 2009. Visningen var i början på juli och jag tror att Maria Grazia Chiuri och Pier Paolo Piccioli fortfarande har det tufft. Att ta över efter Valentino själv är ingen simpel uppgift.

Annons

 

Flera utav modellerna bar vackra masker.

Visningen bjöd på mycket spets som ni säkert vet att jag älskar. Trots att jag får en hel del inspiration så är jag inte helt imponerad. Hantverket är vackert men inte speciellt kreativt eller nytt. Kollektionen känns yngre och sexigare än när Valentino stod vid rodret. Det behöver inte vara negativt men det är helt klart annorlunda.

�r det bara jag som tänker på Pradas höstkollektion 08 när man ser klackarna med volanger?

 

Bilder: Style.com

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar