Annons
AnnonsStilguide – workday chic


angelicas closet

Det kommer en del mail till mig om hur man hittar rätt kläder till jobbet. Hur klär man sig snyggt, professionellt men samtidigt personligt? Förhoppningsvis kan du bli inspirerad av min stilguide!

Att tänka på: Har ni någon dresscode på företaget? Om du inte måste ha kostym är spelplanen rätt fri. Det du ska tänka på är att du under arbetstid alltid representerar företaget du jobbar på.

Annons

Såhär skapar du din jobbstil: Skriv ner ett par ord som beskriver din stil, för mig är det till exempel spets, leopard, höga klackar, ballerinas och stora halsband. Dessa element ska du använda dig av men göra dem anpassade för jobbet. För mig fungerar inte en kort leopardmönstrad klänning men jag kan ha ett par byxor i samma mönster. En halvtransparent spetsblus går bra med ett linne under. Jeans tillsammans med en blus får en personligare touch med ett stort halsband.

Akta dig för: Plagg som är för urringade eller för korta. Lämna dina 15 cm glittriga pumps hemma. Urtvättade plagg. Sandaler. Jeansshorts.

Klassiker som alltid fungerar: Knälång wrapklänning, blusar, skjortor, kavaj och kostymbyxor. Färger som svart, vitt, beige och navy.

angelicas closet

Blus // Pumps // Byxor // Pumps med leopardklack // Halsband // iPadfodral

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar