Annons
AnnonsDVF och KJL


DVF Kenneth Jay Lane

DVF Kenneth Jay Lane

Jag älskar att shoppa online och om jag bara fick välja en webshop för resten av mitt liv skulle det bli The Outnet. Jag är smått beroende!  The Outnet ägs av Net-a-porter Group och säljer designerplagg, skor och accessoarer till rabatterade priser. Det är en skattkammare online helt enkelt.

Annons

Mina två senaste köp från The Outnet är en cashmeretröja från Diane von Furstenberg och ett par gnistrande örhängen från Kenneth Jay Lane. Jag är väldigt nöjd och funderar på att köpa tröjan i en till färg, cashmeretröjor kan man inte ha för många av under vintern. Om är sugen på att shoppa från The Outnet och vill ha tips så hittar du min guide här.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar