Annons
AnnonsLite DVF har aldrig skadat


DVF

DVF

Ni som läser min blogg vet att jag älskar wrapklänningar från Diane von Furstenberg. Den blommiga wrapklänningen ovan fick jag av min pappa när han var i USA och jag gillar verkligen mönstret. Jag längtar till våren när man kan ha den med bara ben och ett par snygga klackar!

Annons

Igår var jag inne på min favorit, The Outnet, och till min stora lycka har det kommit in nytt från just DVF. Jag blev jätteglad när jag hittade den här modellen, i samma mönster fast med rosa istället för blått. Till halva priset. Jag köpte wrapklänningen med en gång och jag är så glad över mitt köp! Lite DVF har aldrig skadat.

innehåller affiliatelänk

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar