Annons
Annons



Nytt i garderoben


angelicas closet

angelicas closet

Just nu är vi nere i Skåne och innan vi åkte hämtade jag ut två klänningar som jag köpt från Asos. En wrapklänning i ljuslila och en blommig med vid ärm. Jag är smått beroende av Asos och har shoppat flitigt i deras webshop sedan många år tillbaka. Det är helt klart min budgetfavorit!

Annons

Den vanligaste frågan jag får när det gäller Asos är hur deras storlekar är. Min uppfattning är att de är helt normala i storlekarna men se till att använda deras storlekstabell för att hitta rätt! Jag har även skrivit en liten guide om hur det är att shoppa från Asos och du hittar den här.

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar