Annons
AnnonsStor och liten


kavat barnskor baby
boots svarta rizzo

Jag har shoppat nya skor till både mig och Alma. Till mig själv blev det ett par svarta boots från Rizzo. Deras skor sitter väldigt bra på mina fötter så jag köper faktiskt merparten av mina skor där. Alma fick ett par vinterkängor från svenska Kavat som är i läder och varmt fodrade. Jag vet inte hur många par skor ett litet barn behöver men jag tänker att jag ska köpa ett till par så att man kan variera mellan.

Annons

Till vintern skulle jag själv behöva ett par riktigt varma skor så jag kan vara ute och leka med Alma utan att frysa ihjäl om tårna. Om du har tips på varma sköna (men ändå snygga) skor så tipsa gärna mig!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar