Annons
AnnonsSvartvitt från Michael Kors


Michael Michael Kors Michael Michael Kors

Ni som läser min blogg regelbundet vet hur mycket jag gillar (beroende av) The Outnet och mitt senaste köp är en klänning från Michael Michael Kors. Den var nedsatt med 57% vilket inte är helt fel direkt. Jag fastnade direkt för klänningen som har ett härligt mönster, knytband i midjan och kedjor upptill! Svartvitt är väldigt användbart och lätt att ha från dag till kväll, till den här klänningen byter jag ett par ballerinas mot ett par guldiga sandaletter.

Annons

Det här är mitt första plagg från Michael Michael Kors och jag har hört att det ska vara bra kvalitet på kläderna. Jag tycker att han har många fina kläder i sitt undermärke så det vore kul om kvalitén motsvarade förväntningarna. I så fall fall är inte det här mitt sista köp!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar