Annons
AnnonsTory Burch Fleming


Tory Burch

Tory Burch Angelicas Closet

Sedan Alma kom har jag verkligen fått användning för mina väskor med axelrem. Att ha en stor handväska och rulla barnvagn är inte den bästa kombinationen. Om jag behöver ha någonting stort med mig (till exempel min kamera) hamnar det i vagnen och så har jag bara det nödvändigaste i en mindre väska.

Annons

Innan vi åkte till Palma köpte jag en väska från Tory Burch. Modellen heter Fleming, är i quiltat läder och har flera praktiska fack på insidan. Den här är perfekt till vardags! Tory Burch har inte så många återförsäljare i Sverige (jag har tidigare shoppat på NK) men den här väskan köpte jag från Raglady.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ANGELICA

Angelica Aurell är en veteran inom bloggvärlden där hon drivit sin blogg Angelicas Closet sedan 2006. Hon har arbetat professionellt med mode i många år som moderedaktör, skribent och stylist för flera förlag. Idag arbetar hon med marknadsföring inom e-handel och mode. Angelica beskriver sin stil som klassisk med en twist och om hon bara fick välja ett plagg skulle det bli en wrapklänning från DvF. Kontakt: angelica@angelicascloset.seARKIVAnnons
Annons

Laddar